GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Nuri Pazarbaşı İlkokulu

Eyl

Okulumuzda Okul Temelli Mesleki Eğitim Programı kapsamında okulumuz öğretmenlerine Okulumuz Müdür Yardımcısı Mustafa ÇİFTÇİ tarafından Yaz Doğa Yürüyüşü Eğitimi verilmeye başlanmıştır. Eğitimler teorik olarak okulumuz konferans salonunda anlatılırken uygulama kısmı için yaz döneminde yeni bir eğitim planlanması yapılacaktır.Beş gün sürecek eğitim sonunda kursiyer öğretmenlerimiz Mahalli Hizmetiçi Eğitim sertifikası alacaktır.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı mesleki çalışmalar kapsamında Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından belirlenen seminer  konuları okulumuz öğretmenleri tarafından büyük bir özenle hazırlanıp sunumları yine öğretmenlerimiz tarafından yapıldı .Yeni Eğitim Öğretim yılının tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cemal Gülistan 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Uyum Haftası münasebetiyle okulumuza ziyarette bulunarak 1.sınıf öğrencileri ve öğretmenlerimizle bir araya geldiler.Ayrıca okul yönetimimize ve  öğretmenlerimize de yeni Eğitim Öğretim yılında başarılar dilediler.Nuri Pazarbaşı İlkokulu ailesi olarak bu nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Müdürümüz Cemal Gülistan'a çok teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda yürütülen okulumuz sınıf öğretmeni Nimet Talşik ve öğrencilerinin de ortağı olduğu eTwinning projelerinden Future Journey With Stem ve Medya Okuryazarlığı Penceresinden Kahraman Türk Kadınlarımız projeleri Avrupa Kalite etiketi ile ödüllendirildi.Projelerin yürütülmesinde ve okulumuzda yapılan tüm etkinliklerin planlanmasında desteğini esirgemeyen okul Müdürümüz Hüseyin Öztürk 'e ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

OKULUMUZ YENİ ADRESİNDE

Ock

Bir Tır Mutluluk Getirdik" mottosuyla, Sakarya ve Bursa'dan sonra Gaziantep'teki okul bahçelerini gezen oyun tırı, ilkokul öğrencilerinin basket atma, masa hokeyi, çekiçle vurma, ikonik araba ve şişme oyun alanı gibi birbirinden keyifli oyuncaklarla haşır neşir olup, unutulmaz bir gün geçirmesini sağlıyor.Bugün de okulumuzu ziyaret eden Gezici Oyun Tırı görevli personelleri sayesinde öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirdiler.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 12 Eylül tarihinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri eğitim öğretime başlayacaktır. Anaokulları ve birinci sınıflar 5-9 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan uyum Haftası etkinlikleri ile okullarına kavuştular.Bakanlığın illere gönderdiği yazıya göre, okul öncesi eğitim ve ilkokul 1. sınıf okula uyum çalışmalarında oyun ve açık hava etkinliklerine ağırlık verilecek.

Nuri Pazarbaşı İlkokulu Ailesi olarak;Bu sene birinci sınıf okutacak olan çalışkan ,azimli ,başarılı ve dinamik öğretmenlerimize ve minik öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Öğrencilerimizin kağıt ürünlerinin geri dönüşüm sürecini ve dönüşüm sonucu elde edilecek malzeme ile yeni ürünler oluşturulabileceğini uygulayarak öğrenmeleri yolu ile öğrencilerimiz tarafından" Sıfır Atık Projesi" nin daha iyi kavranmasını sağlamak amacıyla Okul idaremiz tarafından düzenlenen proje kapsamında en fazla kağıdı geri dönüşüme getirerek hem kendisi kazanan hem de doğaya katkı sağlayan öğrencilerimiz okul müdürümüz Sayın Hüseyin Öztürk tarafından ödüllendirildiler.Öğrencilerimize ve Değerli velilerimize proje gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

6 Eylül tarihinde ilk ders zilinin çalmasıyla başlayan 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı 24 Ocak-4 Şubat arası 1.dönem ara tatili ,11-15 Nisan arası 2.dönem ara tatili ile devam etmişti. Bugün itibariyle ise öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yıl sonu karne sevincini yaşadılar.Uzun bir pandemi ve zorlu bir uzaktan eğitim sürecinin ardından tekrar okullarına dönen minik öğrencilerimiz bu yılı okullarında arkadaşları ve öğretmenleri ile birlikte sınıflarında dolu dolu yaşayarak geçirdiler.Gelecek Eğitim Öğretim yılında tekrar görüşmek üzere İYİ TATİLLER ÇOCUKLAR...

Haz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; bu yılki temasını "Sıfır Atık" olarak belirlediği Türkiye Çevre Haftası 81 ilde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.Bu kapsamında okulumuz öğrencileri de "TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN HAYDİ EL ELE"sloganı eşliğinde çevre  konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla hazırladıkları afişlerle okulumuzun bulunduğu sokakta ve okul yakınında bulunan parkta çevre temizliği yaptılar.